Kamagra gel

Kamagra gel

kamagra-gel

Kamagra gel je napravljen Tako da u njemu ima 100 miligrama sildenafila i to je predviđena doza za jedan dan. Svaka kesica u kutiji, a ima ih sedam, ima po 100 mg sildenafila.Reakcija na organizam je individualna. tako da nekim ljudima ne treba cela kesica, odnosno 100 miligrama.  Načetu kesicu, ukoliko niste upotrebili u celosti, treba baciti. Gel se upotrebljava nekoliko meseci,  nakon čega se stiče sigurnost i pojačan libido.

Način primene Kamagra gela

Način primene gela, je vrlo jednostavno i lako za upotrebu gde god da se nađete. Kesice ima na sebi zarez na kojem se prelomi i sadržaj se iscedi u usta i  proguta.  Sa vodom ili bez, kako vam odgovara. Posle 15 minuta dostiže se puno dejstvo. Bez stimulaciuje, Vaše prtnerke, ili partnera,  gel neće početi da deluje. Na taj način izbeći ćete  neugodne situacije ako iz bilo kojeg razloga ne dođe do sexualnog odnosa.

Upotrebom Kamagre Gela ali i ostalih Kamagra preparata, ne stiče se zavisnost. Naprotiv, posle određenog vremena korišćenja, svaki korisnik  povrati sigurnost u svoje sposobnosti.   Napomenuli bismo da se Kamagra gel ne koristi na terapijski način. Šta to znači?  To znači da se ne pije redovno, već samo povremeno kada mislite da nećete dati sve od sebe u situacijama kada to želite. Kada želite da se pokažete na pravi način u vama važnoj situaciji, Kamagra Gel čini to  da imate punu erekciju i da se opustite za vreme seksa. Morate priznati da je to osnova za postizanje punog zadovoljstva vašeg i naravno vaše partnerke.

Kamagra Gel dejstvo

Kamagra gel brzo počinje dejstvo. 10 do 20 minuta posle ispijanja ili posle toga što ga iscedite u usta.

Može se popiti sa vodom ili bez vode, na kašičici ili bez kako je kome želje. Takva brza reakcija se postiže zbog  sadržaja Sildenafila u obliku citrata. Sildenafil sadržaj se izuzetno brzo apsorbuje kroz usta u organizam tako da je dejstvo već posle maksimalno 20 minuta.  Uz odgovarajuću upotrebu vratićete vaš seksualni život u vrhunsko u formu.

Kada je dejstvo Kamagra gela u pitanju iskustvo svih korisnika je da je najvažnije ne koristiti teške obroke. Znači ne prepuniti stomak i  ne upotrebljavati alkohol. Alkohol često ume da poništi dejstvo Kamagra G

Kamagra gel sastav

Ispitivanja za nove lekove kod srčanih oboljenja, slučajno su dovela do otkrića da Sildenafil utiče na potenciju kod ljudi.  To je brzo  rezultiralo u nastanak proizvoda, svima poznatog kao Viagra. U to vreme Sildenafil je još dobijan sintetičkim putem, odnosno bila je u pitanju čista hemija. Upravo iz ovog razloga dolazilo je neželjenih kontraindikacija na korišćenje Viagre.  Indijska kompanija Ajanta Pharma  je zahvaljujući ovom proizvodu postala farmaceutski gigant. Naime posle dugih niz godina istraživanja i pokušaja, uspela je da Sildenafil  citrat izdvoji iz biljaka. Naravno to je dovelo do stvaranja proizvoda po imenu Kamagra Gel koji spada u  najbolje preparate za potenciju na svetu ali je isto tako jednak ostalim Kamagra preparatima.

kamgra-gel

Kamagra Gela - Doziranje

Kamagra gel je napravljen Tako da u njemu ima 100 miligrama sildenafila i to je predviđena doza za jedan dan. Svaka kesica u kutiji, a ima ih sedam, ima po 100 mg sildenafila.Reakcija na organizam je individualna. tako da nekim ljudima ne treba cela kesica, odnosno 100 miligrama.  Načetu kesicu, ukoliko niste upotrebili u celosti, treba baciti. Gel se upotrebljava nekoliko meseci,  nakon čega se stiče sigurnost i pojačan libido.

Popust na 3 kutije

Kamagra Gel
RSD 2500 ušteda 500rsd
 • 1 kutija 1000rsd
 • 2 kutije 2000rsd
 • 3 kutije 2500rsd
Popularno

Popust na 5 kutija

Kamagra gel
RSD 4000 ušteda 1000rsd
 • 3 kutije 2500rsd
 • 4 kutije 4000rsd
 • 5 kutija 4000rsd
Popularno
kamagra gel

Način čuvanja Kamagra gela

Ovaj preparat se čuva na suvom i hladnom mestu do 30 u originalnom pakovnju izvan domašaja maloletnih lica.

Ne treba ga upotrebljavati posle označenog roka trajanja niti više puta koristiti.  Zamrzavanje ne škodi preparatu niti menja njegova svojstva.

Kamgra gel prodaja u apotekama

Kao odgovor na sve češća šuškanja o negativnom uticaju veštački sintetizovanog sildenafila u Viagri, Multinacionalna kompanija Ajanta Pharma Limited, kreće u novo istraživanje. Sa sedištem u Indiji i dugom tradicijom razvoja, proizvodnjom i marketingom farmaceutskih formulacija koja datira još od 1973. godine, Ajanta Pharma Limited izbacuje na tržište potpuno novo rešenje. Uspevši da „izvuče“ sildenafil prirodnim putem, iz biljaka, Ajanta Pharma postaje ponosni nosilac prava na novi lek nazvan Kamagra a zbog svoje brzine delovanja, Kamagra se dalje sama penje na sam vrh kada je izbor i iskustvo potrošača u pitanju. Daljim razvijanjem svog izuma, Ajante Pharma nudi čak 5 proizvoda pod generičkim nazivom Kamagra a to su: Kamagra Gel, Kamagra Gold, Super Kamagra, Kamagra Šumeće tablete i Kamagra bombone.

S obzirom da Vijagra već postoji i s obzirom na to da Vijagra i Kamagra Gel imaju isti aktivni sastojak sildenafil, milioni muškaraca u većem delu sveta ostaju uskraćeni za lek jer Fajzer kao vlasnik prava na patent te tako i ekskluzivno pravo da samo on prodaje Vijagru zvanično, goni sve one koji su i nakon nastanka klasične Vijagre nastavili da rade na istraživanju ovog muškog problema. Mnogi proizvođači zbog toga odustaju od svoje namere i povlače se pred gigantom koji im preti višemilionskim tužbama koje ne bi preživeli. Zbog svega rečenog, i ne iznenađuje činjenica da se Kamagra Gel ne može kupiti u običnoj apoteci. Od 1998-e pa do danas, procenjeno je da je Vijagra Fajzeru donela preko 1,8 milijardi dolara zarade, stoga i ne čudi što su bili malo nekorektni na tržištu kada su u pitanju drugi proizvođači, zar ne?

kamagra-gel

Kamagra gel kupovina online

Zašto se Kamagra gel ne prodaje u apoteci, je posebno zanimljivo zbog činjenice da je sildenafil iz Kamagra Gela izvučen prirodnim putem, iz biljke. Dok je kod Vijagre, videli smo, slučaj drugačiji. Dok  Kamagra Gel ne postane konačno dostupan i u običnim apotekama, podsetili bismo Vas na razloge zašto biste i pre toga trebali da mu date šansu naspram klasičnih Vijagra tableta:

 • Ista aktivna supstanca kao kod klasične Vijagre
 • Ne treba Vam recept od lekara
 • Cena je mnogo povoljnija naspram cene klasične Vijagre
 • Brza narudžbina na klik od vas I diskretno dostavljena tako da ni poštar ne zna šta Vam donosi
 • Kamagra je dostupna u nekoliko oblika te imate izbor da izaberete onaj oblik koji Vam najviše odgovara

Ostavite komentar

Korpa