Sprej za potenciju Stud

2.000 рсд

Lična dostava u Novom Sadu, u ostale gradove šaljemo pouzećem(Post express, AKS, BEX).
Ostale proizvode pogledajte na našem sajtu www.macun.rs

 

Šifra proizvoda: 100 Kategorija:

Šta je sprej za potenciju?

Sprej za potenciju je lek koji se koristi za povećanje potencijala kod muškaraca. To je obično inhalacioni lek koji se nanosi direktno na sluzokožu penisa pre spolnog odnosa. Sprej za potenciju se razlikuje od drugih lekova za potenciju po tome što se brzo apsorbuje u organizam i deluje brže nego tablete ili kapsule.

Sprej za potenciju se može naći u različitim markama i proizvođačima, a sastav se može razlikovati. Međutim, uglavnom se ovaj lek sastoji od aktivne supstance koja se koristi za povećanje protoka krvi u penisu, što omogućava muškarcu da postigne i održi erekciju. Pre upotrebe se preporučuje da se obratite lekaru ili farmaceutu kako biste saznali da li je ovaj lek pogodan za vas i kako ga pravilno upotrebljavati.

Sprej za potenciju Stud  izaziva jaku erekciju, blago uvećanje penisa i produžetak snošaja. STUD 100 sprej je napravljen od potpuno prirodnih sastojaka pa neželjena dejstva ili nuspojave ne postoje ili do sada nisu uočene.

Stud 100 sprej je preparat namenjen svima onima koji muku muče sa preranom ejakulacijom i nemogućnošću da zbog toga zadovolje svoje partnere. Potpuno je prirodan preparat pa nema bojazni ni od kakvih nuspojava.

Deluje direktno na receptore penisa tako da smanjuje preosetljivost. Smanjujući prirodnu osetljivost penisa, STUD 100 odlaže preranu ejakulaciju kod muškaraca, vraćajući samopouzdanje muškarcu da će uspeti da zadovolji partnera.

Korišćenje STUD 100 spreja za odlaganje prevremene ejakulacije je jednostavno, 5 do 15 minuta pre planirane seksualne aktivnosti, potrebno je od 3 do 8 puta isprskati penis celom dužinom. Preporuka je da počnete sa minimalnom dozom kako biste sami utvrdili potrebnu količinu spreja za vaše potrebe i potrebe vašeg partnera. Sprej ne treba koristiti ukoliko je partnerka trudna ili želi da ostane trudna.

Sprej za potenciju stud je na bazi Lidokaina, medicinskog anestetika koji deluje na osetljive receptore penisa. Sprej ne bi trebalo koristiti više od 24 doze dnevno. Ni na koji način sprej ne utiče na kondome bili oni od lateksa ili ne. Svaka bočica sadrži oko 120 doza.

Može se upotrebljavati i za oralni seks, samo budite sigurni da ste sačekali 15 minuta od nanošenja.

Može se koristiti u kombinaciji sa lekovima za lečenje erektilne disfunkcije (poput kamagre, cialisa, …)

Proizvođač: International LTD, Engleska

Aktivna materija: Lidocaine chloride 9%
Upotreba: 1-2 puta dnevno 15 minuta pre seksualnog odnosa STUD 100 sprej naprskati na glavić i telo penisa. Maksimalan broj korišćenja je 2-3 puta dnevno. Ne preporučuje se kontinuirano korišćenje STUD 100 spreja duže od tri meseca.

Dejstvo:

STUD 100 sprej sadrži odabrane supstance biljnog porekla koje deluju umirujuće na nervne završetke penisa i na taj način u potpunosti sprečavaju pojavu prevremene ejakulacije. Sprečava prevremenu ejakulaciju i nezadovoljstvo partnera.
Doziranje: Ne više od 2-3 puta dnevno.
Pakovanje: 12 ml

Sprej za potenciju STUD 100 ne sprečava trudnoću a dozvoljena je upotreba svih vrsta kondoma.
Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom

  1. Jaka erekcija
  2. Uvećanje penisa
  3. Produžetak snošaja
Težina 0,2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sprej za potenciju Stud“
Korpa