Turski med za potenciju 43gr

1.500 рсд

 

Lična dostava u Novom Sadu, u ostale gradove šaljemo pouzećem(Post express, AKS, BEX).
Ostale proizvode pogledajte na našem sajtu https://macun.rs/

Šifra proizvoda: 007 Kategorija:

Turski med za potenciju ili Macun med za potenciju je prirodno sredstvo u borbi protiv Erektilne Disfunkcije kod muškaraca.

Takođe povećava i protok krvi u vagini kod žena.

Macun med je prirodni preparat za potenciju koji kod muškaraca rešava problem erektilne disfunkcije a kod žena na prirodan način podiže seksualnu želju. Njegov glavni sastojak Epimedium je biljka od davnina poznata kao moćan saveznik u borbi protiv erektilne disfunkcije.

Macun med je uspešan i u borbi za povećanje nivoa spermatozoida dok se ženama preporučuje kod neprijatnih simptoma menopauze.

S obzirom na prirodno poreklo svih svojih sastojaka, Macun med se preporučuje kako za otklanjanje problema erektilne disfunkcije tako i za problem prevremene ejakulacije.

Upotreba:

Korišćenje Macun meda je jednostavno, jedna kašičica dnevno se unosi na prazan stomak uz prethodno mešanje sadržaja u teglici. Efekti su vidljivi već nakon pola sata.

Njegov prirodni aktivni sastojak epimedium je biljka koju još zovu i Jin Jang Huo (biljka koja dovodi u ravnotežu Jin i Jang).

Epimedium je endemska lekovita biljka na jugu Kine, gde se koristi ne samo kao afrodizijak, već i kao primarni lek za borbu protiv erektilne disfunkcije. U tradicionalnoj kineskoj medicini lek, biljka se daje oba pola.

Kod muškaraca, osim erektilne disfunkcije (muška impotencija), primenjuje se za povećanje sperme i seksualno zadovoljstvo.  Ženama obično daje u borbi protiv umora i hipertenzije koja se javlja nakon menopause.

Turski med za potenciju je pouzdani biljni suplement koji se može bezbedno koristiti u problemima prerane ejakulacije i disfunkcije erekcije (muška impotencija). Svi sastojci Turskog meda u svom sadržaju su biljni ekstrakti koji imaju certifikat za analizu kvaliteta.

Kako se koristi: Preporučena doza je jedna kafena kašičica dnevno. Pre upotrebe Macun med dobro promešati.

Prvi efekti su vidljivi već nakon pola sata.

  1. Daje snagu
  2. Povećava penis
  3. Produžava seksualni odnos
  4. 100% prirodan preparat
Težina 0,2 kg
Izaberi popust

1 pakovaje, 3 pakovanja, 5 pakovanja, 10 pakovanja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Turski med za potenciju 43gr“
Korpa